Uw Fintro bankagent in Boechout en Wilrijk
Maak een afspraak via: E-mail Telefonisch

Bankagentschap

Zakenkantoor Finsurance staat voor persoonlijk contact, expertise en verbondenheid. Dit is onze kracht! Wij zijn zelfstandige Fintro bankagenten die ervoor gaat om mensen en hun projecten zuurstof te geven. U geniet in de verschillende fasen in uw leven van een stabiel en vertrouwd contact met onze kantoren.

Dagelijks bankieren

Dagelijks bankieren doet u bij ons veilig en snel. Afhankelijk van uw noden en wensen kiest u voor een eenvoudige zichtrekening of een ‘all in’ pakket. U regelt uw geldzaken online, telefonisch of aan de automaat.

Sparen en beleggen

Eén rekening voor al uw sparen. Er zijn vele redenen om te sparen. Met de verschillende spaarrekeningen die wij aanbieden is er altijd een oplossing die bij u past. Belegt u uw geld liever? Wij helpen u graag verder met advies op maat.

Sparen en beleggen is vandaag nog meer dan vroeger een absolute noodzaak geworden in België. Zo volstaat het wettelijke pensioen lang niet om een comfortabele levensstandaard aan te houden. En vaak is sparen ook nodig om uw (klein)kinderen een duwtje in de rug te geven. Of misschien wilt u wel grootse plannen realiseren.

Door te beleggen, stijgt uw spaargeld potentieel mee in waarde. Beleggen is niet zonder risico, maar de gemiddelde opbrengst ligt vaker hoger dan bij sparen.

Kredieten

Geld lenen voor een voertuig, woning of een ander project? Ons Fintro bankagentschap te Boechout of Wilrijk bekijkt samen met u naar de lening* die het beste bij u past, op maat van uw behoeften. Maak een afspraak en kom gerust langs bij ons.

*Let op, geld lenen kost ook geld.

Fintro is een netwerk van zelfstandige bankagenten waar het de mensen achter de cijfers zijn die tellen. Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV. Fintro heeft een distributienetwerk van +/- 300 zelfstandige bankagenten in België.