Verzekerd op reis vertrekken
Maak een afspraak via: E-mail Telefonisch

Reisverzekering

Vakantie staat normaal gezien garant voor ontspanning en plezier. Helaas kan er altijd iets gebeuren dat roet in het eten gooit. Uw bagage wordt bijvoorbeeld gestolen of raakt verloren, u moet op het laatste moment de reis annuleren, u heeft een ongeval in het buitenland.

Verzekerd op reis vertrekken geeft altijd een beter gevoel!

Eén van onze partners is Europ Assistance. Europ Assistance heeft een onovertroffen internationaal netwerk ontwikkeld van 402.000 dienstverleners die u wereldwijd 24 uur op 24 te hulp snellen.

Direct online uw reisverzekering afsluiten en binnen 24 uur verzekerd zijn?

Voor een gerust gemoed het hele jaar door. Onze complete reisbijstand dekt één jaar lang al uw reizen in het buitenland (verblijven, citytrips, reizen).

U kan deze combineren met een bijstand aan uw voertuig in België en in het buitenland en met een jaarlijkse reisannulatieverzekering NoGo.

Door gebruik te maken van een van de linken op deze pagina, bent u zeker dat uw contract door ons beheerd zal worden.

Tijdelijke reisbijstand afsluiten?

Dat kan natuurlijk ook!

Een zeer complete reisverzekering die u beschermt tijdens één verblijf in het buitenland. Deze kan gecombineerd worden met een bijstand aan uw voertuig en een tijdelijke reisannulatieverzekering. Het tarief houdt rekening met uw bestemming en de exacte duur van uw verblijf, van 1 tot 45 dagen.

Door gebruik te maken van een van de linken op deze pagina, bent u zeker dat uw contract door ons beheerd zal worden.