Bankagent voor professionelen in Wilrijk & Boechout
Maak een afspraak via: E-mail Telefonisch

Bankagent

Zakenkantoor Finsurance beschikt, als Fintro bankagent schap, over de nodige expertise en jarenlange ervaring om, naast particulieren, alle professionelen te ondersteunen in hun dagdagelijkse werking en bij hun toekomstige projecten.

Als Fintro bankagent in Wilrijk en Boechout staat persoonlijke dienst- en adviesverlening centraal. Dit is onze kracht!

Wat betekent dit voor u als:

  • zelfstandige?
    Als zelfstandige heeft u nood aan een volledige focus op uw activiteit. Dankzij onze expertise, vindt u gemakkelijk en snel de oplossingen aangepast aan uw professionele situatie.
  • zaakvoerder?
    Met ons bent u in staat om u te concentreren op de groei van uw onderneming en aangepaste oplossingen te vinden voor uw doelstellingen.
  • u een vrij beroep uitvoert?
    Geniet van gespecialiseerd advies in uw domein in elke fase van uw carrière.

Dagelijks bankieren

Onze Fintro bankagent weet dat de professional van vandaag snel en makkelijk zijn of haar bankzaken moet kunnen regelen. Wij stellen u dan ook alle noodzakelijke hulpmiddelen ter beschikking om bancaire verrichtingen, betalingen en andere financiële stromen te beheren.

Sparen en beleggen

Zelfstandige of ondernemer, met uw professionele activiteit kunt u sparen of investeren in de toekomst. Wij begeleiden u om te bepalen wat het beste bij u past.

Kredieten

Een bedrijfswagen kopen, machines huren, een nieuw gebouw zetten, fondsen verzamelen met het oog op verdere groei … Zoveel belangrijke stappen in uw professionele activiteit die u gemakkelijker tot een goed einde brengt met de hulp van ons als Fintro bankagent.

Fintro is een netwerk van zelfstandige bankagenten waar het de mensen achter de cijfers zijn die tellen. Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV. Fintro heeft een distributienetwerk van +/- 300 zelfstandige bankagenten in België.