Vacature allround bankmedewerker

Zakenkantoor Finsurance is een Fintro bankagentschap en verzekeringsmakelaar in Boechout en Wilrijk. Wij staan voor voor persoonlijk contact, expertise en verbondenheid.

Persoonlijke dienst- en adviesverlening staat bij ons centraal. Dit is onze kracht! Om ons team in Boechout te versterken zijn wij opzoek naar een Allround medewerker Bank met focus op kredieten of beleggingen.

Wat houdt de functie allround bankmedewerker in?

Als relatiebeheerder beleggingen zal je een bestaande portefeuille verder uitwerken en nodig je de klanten uit voor een persoonlijk gesprek op kantoor. Je geeft advies op maat over de producten en zorgt voor een optimalisatie van de portefeuille. Uiteraard hou je tijdens elk gesprek rekening met de financiële situatie van de klant en de door MiFID opgelegde beleggersprofielen.

De focus als kredietadviseur ligt op woonkredieten en LOA’s, maar ondersteuning bieden bij kredieten naar ondernemingen is na verloop van tijd eveneens mogelijk. Tijdens een persoonlijk gesprek geef je de klant professioneel advies en bied je een passende kredietoplossing aan. Hierbij hou je rekening met de behoeften van de klant, maar ook met de kredietpolitiek van de bank inzake kredietrisico.

Verder heb je oog voor cross selling wat betreft de andere bankproducten en verzekeringen gelinkt aan het krediet.

Het is belangrijk om een vertrouwensrelatie met de klant uit te werken en op lange termijn met hen samen te werken. Je kan de klant overtuigen tot een samenwerking door je productkennis en commerciële flair.

Is deze job als allround bankmedewerker iets voor jou?

We zijn opzoek naar iemand met een bachelor diploma Financie- en Verzekeringswezen (of gelijkgesteld). Bij voorkeur heb je al enkele jaren ervaring in de banksector. Je kan klantgericht werken, wil op lange termijn een relatie uitbouwen met de klant en bent commercieel en leergierig. Je bent sociaal, collegiaal en integreert je gemakkelijk binnen het team.

Wat wij jou kunnen bieden

Wij bieden jou een boeiende en gevarieerde job met heel wat opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Je werkt met een fulltime regime binnen de kantooruren, maar je bent flexibel om nu en dan op vraag van de klant verder te kijken dan 17u00.

Op basis van jouw huidige loonvoorwaarden, kan er gekeken worden naar een aantrekkelijk salaris op basis van je ervaring aangevuld met extralegale voordelen.

Spreekt deze functie je aan? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.